Takaisin Ruokamarkkinan kriisi ja markkinariskien hallinta

Ruokamarkkinan kriisi ja markkinariskien hallinta

19.4.2024 klo 10:15 - 11:00

Suomen elintarvikemarkkina on ollut pitkään turvallinen lintukoto. Ei ole enää ja kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut radikaalisti. Markkinoihin liittyviä riskejä voidaan kuitenkin hallita riskejä hajauttamalla ja vienti on oivallinen keino vähentää yhden markkinan riskiä monipuolistamalla myyntikanavavalikoimaa. Vienti on myös alihyödynnetty keino päästä kasvu-uralle. 

Tilaisuuden alustaa eläinlääkäri Thimjos Ninios, MTK:n vientijohtaja ja kansainvälisen kaupan asiantuntija. 

 

Luentoa pääset seuraamaan etänä osoitteessa www.mtk.fi/korkeakoulut sekä paikan päällä. 

 

Luentomateriaalit 
Ruokamarkkinan kriisi ja markkinariskien hallinta (PDF) 
Thimjos Ninios 19.4.2024

Osallistuminen

Hybriditapahtuma

Sijainti

Viikin kampusalue, Metsätieteiden talo, Sali 110, (ls B1) Latokartanonkaari 7.