Takaisin Helppoa viljakauppaa Viljatorilla - nyt voit myydä ja ostaa myös rehupaaleja

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Helppoa viljakauppaa Viljatorilla - nyt voit myydä ja ostaa myös rehupaaleja

12.06.2020

Nyt on viljakauppa tehty helpoksi. Viljatorilla voi myydä tai ostaa viljoja, peltokasveja ja nyt myös rehupaaleja ilman välikäsiä. Viljatorilla on mahdollista tavoittaa useampi ostaja kerralla ja saaada laadukkaasta viljasta parempi hinta. Siellä ostaja löytyy näppärästi kaikenlaatuiselle viljalle. Viljatorilla voi myös hallita ja seurata viljelysopimuksia. Rekisteröityminen Viljatorille on maksutonta.

Viljatorin hyödyt  viljelijälle
 

1. Viljatorilla saat viljaerät myytyä tehokkaasti

Viljatorin avulla tavoitetaan useampi ostaja kerralla. Erikoiserien ostajien tavoittaminen helpottuu, ja sopimuskaupan myötä viljelijän tulovirtojen ennustettavuus paranee. Myyjällä on mahdollisuus myydä viljaa pienissäkin erissä.

2. Viljatorilla saat viljasta parhaan mahdollisen hinnan

Viljatori mahdollistaa kaupankäynnin ilman ylimääräisiä välikäsiä. Näin kaupankäyntikustannukset pysyvät alhaisina ja myynnin tuotto kasvaa. Sähköisessä ympäristössä hinnan seuranta helpottuu ja toimitusketju tehostuu. Myyjällä on myös parempi mahdollisuus itse vaikuttaa viljan hintaan. Viljatori mahdollistaa kaupankäynnin ilman hintamanipulointia: tehty kauppa sovitulla hinnalla lyödään lukkoon, minkä jälkeen hinta ei muutu.

3. Viljatorilla kaupankäynti on helppoa ja reilua

Viljatorilla omien myyntitoimeksiantojen tekeminen ja seuranta on helppoa. Viljelysopimuksia on helppo hallita ja seurata, ja kattavat hintatiedot markkinatilanteesta ja toteutuneista kaupoista löytyvät saman palvelun alta. Näin myös kaupankäynnin läpinäkyvyys lisääntyy.

4. Viljan laadulla voi vaikuttaa hintaan ja menekkiin

Viljatorilla viljan paremmasta laadusta saa paremman hinnan. Palvelussa on mahdollisuus vaikuttaa oman sadon laatuun markkinatilanteen mukaan. Näin kaikenlaatuiselle viljalle löytyy ostaja.

Rekisteröitymien Viljatorille on maksutonta
Tutustu Viljatoriin ilman sitoumuksia täällä 
Rekisteröidy käyttäjäksi täällä

Viljatori.fi on MTK:n, SLC:n sekä Atrian, HK Scanin, Agroxin, Raision ja Valion yhdessä rakentama palvelu.Max Schulman

asiantuntija, vilja ja öljykasvit

viljat, mallasohra, öljy- ja valkuaiskasvit (kotimaa ja EU), gmo, viljavaliokunnan sihteeri, mallasohra- ja öljykasvijaostojen sihteeri, Copa Cogecan viljatyöryhmän puheenjohtaja, maataloustuotemarkkinoiden edunvalvonta

+358 20 413 2414

+358 40 825 2112

aiheet: vilja, öljykasvi, viljatori, kaupankäynti, kauppapaikka, viljakauppa, paali