Takaisin Haemme Brysselin toimistolle harjoittelijaa!

Uutinen

Haemme Brysselin toimistolle harjoittelijaa!

25.05.2021

Tarjoamme opintojen loppuvaiheessa olevalle EU-asioista kiinnostuneelle ja EU-uraa suunnittelevalle korkeakouluopiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden harjoitteluun Brysselissä. 

Brysselin toimiston kokoonpano 2019
Brysselin toimiston kokoonpano 2019

HARJOITTELIJA, BRYSSEL

Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä
maaseudun etujen valvominen Euroopan Unionissa. Ajamme eteenpäin Suomea koskevia ja
jäsentemme etuja palvelevia asioita Euroopan Unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa. Brysselin toimisto täyttää 30 vuotta syksyllä 2021.

Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ja Euroopan parlamentti. Vaikutamme mm. EU-maiden yhteisen tuottaja- ja maatalousosuuskuntajärjestöjen Copan ja Cogecan linjauksiin ja kannanottoihin. Pidämme yhteyttä Brysselissä toimiviin sidosryhmien verkostoihin.

Harjoittelijana olet osa MTK:n Brysselin tiimiä. Tehtäviisi sisältyy mm. ajankohtaisen politiikka- ja lainsäädäntövalmistelun seuranta ja raportointi. Osallistut Copa-Cogecan työryhmien kokouksiin, Euroopan parlamentin ja sen valiokuntien työn seurantaan ym. tilaisuuksiin.

Tehtävässä menestymiseen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Sinulle kirjoittaminen on helppoa. Osaat toimia osana Brysselin tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua läheltä EU:n toimintaan ja päätöksentekoon sekä eurooppalaisten viljelijäjärjestöjen ja maatalousosuuskuntien edunvalvontaan Brysselissä.

Palkkaamme vuosittain harjoittelijan sekä syys- että kevätkaudelle. Harjoittelun kesto on viisi kuukautta. Syksyn harjoittelujakso alkaa syyskuussa 2021. Hakuaika syksyn 2021 harjoittelujaksolle päättyy 11.6.2021. Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.mtk.fi/rekry.

Harjoittelupaikkana on MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen Brysselin toimisto EU -kortteleissa (Rue Treves 61, B-1040 BRUSSELS, BELGIUM), jossa tarjoamme modernin työskentely-ympäristön. Esimiehenäsi toimii MTK:n Brysselin toimiston johtaja Hanna Leiponen-Syyrakki. Häneltä voit kysyä lisätietoja harjoittelupaikasta sähköpostitse hanna.leiponen-syyrakki@mtk.fi Hanna Leiponen-Syyrakki

johtaja, Brysselin toimisto

toimiston yleisjohto, EU-asioiden koordinointi

+358 40 094 7633

+32 47 650 2704

Maarit Holma

assistentti, Brysselin toimisto

+358 20 413 2810

+32 473 93 3187

aiheet: bryssel, hr, rekry, työpaikka


Saatat olla kiinnostunut myös näistä