null MTK:n valtakunnalliset jäsenedut uudistuivat

Uutinen – Jäsenyys

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut uudistuivat

16.3.2020

MTK- ja mhy-jäsenten valtakunnalliset jäsenedut ovat täysin uudistuneet. Etuja voi saada henkilö- ja pakettiautoista, rakennustarvikkeista, työkaluista, koneista ja huonekaluista.

​Aluksi uusia jäsenetuja on 14, mutta tavoitteena on saada jäsenten käyttöön jo tänä vuonna ainakin 20 uutta taloudellisesti merkittävää ja yritystoimintaa tukevaa jäsenetua hyödyntämällä pohjoismaista yhteisvolyymiä. Alennukset vaihtelevat tuotteesta ja sopimuksesta riippuen.  Katso tarkemmin: ​www.mtkhankinnat.fi​

Miten jäsen saa edut käyttöönsä?

Jäsenen kannalta jäsenetujen käyttö säilyy ennallaan. Tuotteen myyjä tarkistaa henkilön MTK- tai mhy-jäsenyyden etua myöntäessään. Edut saa käyttöönsä kun on maksanut MTK- tai mhy-jäsenmaksun. Joissain tapauksissa vaaditaan Y-tunnus jäsenyyden lisäksi. Autoeduissa jäsen voi saada alennuksen, bonuksen tai molemmat. Bonus haetaan erikseen auton toimituksen jälkeen sivuilla olevan linkin kautta. Bonuksen maksaa kyseisen automerkin maahantuoja.

Mitä jäsenedut maksavat jäsenelle?

Jäsenelle ei tule maksuja uusista eduista. Jäsenedut ovat kokonaan yhteistyökumppanien rahoittamat.

MTK-liittojen alueelliset edut säilyvät ennallaan. Jäsenetu-uudistus on osa koko MTK:n järjestöuudistusta.

MTK:n vakuutus-, neuvonta-, ja lakipalvelut löytyvät MTK:n nettisivuilta: www.mtk.fi/jasenpalvelut

Jäsenetuja neuvottelee MTK Hankinnat Oy, jonka toimitusjohtajana on Sanna Blomberg, puh. 050 516 1330.

MTK:ssa MTK Hankinnat Oy:n jäsenetuasioita hoitavat Merja Elomaa, puh. 040 661 8699 ja Henrietta Dahlman, puh. 040 920 9877. Sähköpostiosoite: info@mtkhankinnat.fi.Suositellut artikkelit

1

30.04.2020

Uusia jäsenetuja

30.04.2020

Jäsenetuvalikoimamme MTK- ja mhy-jäsenille kasvaa. Nyt saat jäsenetuja myös Mitsubishiltä, Jeepiltä, Fiatilta, Vianorilta ja Cramolta.

2

16.04.2020

Ajankohtaisia jäsenetuja

16.04.2020

Tutustu MTK- ja mhy-jäsenen ajankohtaisiin jäsenetuihin.