Takaisin Vuoden Helmi -palkinto MTK-yhdistyksille ja metsänhoitoyhdistyksille jälleen haussa - deadline ilmoittautumisille 28.2.

Uutinen – Jäsenyys

Vuoden Helmi -palkinto MTK-yhdistyksille ja metsänhoitoyhdistyksille jälleen haussa - deadline ilmoittautumisille 28.2.

10.02.2022

Viime vuonna palkinnon voitti MTK-Lokalahti koululaisten tilavierailullaan
Viime vuonna palkinnon voitti MTK-Lokalahti koululaisten tilavierailullaan

Vuoden Helmi jaetaan jo yhdeksättäkertaa ja kova kilpailu komeasta ”Poika”-pystistä käydään järjestön kaikkien yhdistysten kesken.

Hakemusten joukosta on poimittu vuosittain kunniamainintoja toiminnasta jäsenten ja järjestön hyväksi. Edellisvuosien voittajat ovat:

- MTK-Nurmes Perunatempauksellaan (2013),
- MTK-Jalasjärvi Traktorien vetokisoilla (2014),
- MTK-Kuusjoki Salon iltatorilla (2015)
- MTK-Lounais-Häme Peltotreffeillä(2016)
- MHY-Lounametsä yhdessä Mynämäen-Nousiaisten 4H-yhdistyksen kanssa luodulla kouluyhteistyö ja työelämään tutustumisen konseptilla (2017)
- MTK -Savonlinnan seutujaMHYEtelä-Savojärjestämilläänkoululaisten maa-ja metsäpäivillä (2018)
- MTK-Itä-Uusimaa maanmuokkauspäivillä (2019).
- MTK-Lokalahti koululaisten tilavierailu (2020)

Kilpailussa menestyy, kun yhdistys erottuu positiivisellaja innovatiivisella tavallavuoden 2021 toiminnassamuista yhdistyksistä. Menestymisen salaisuus voi piilläsuositun tapahtuman tai tapahtumasarjanjärjestämisessä, kunnostautumisessa, jäsenten kohtaamisessa, kuntavaikuttamisessa, kuluttajatyössä jne.

Kilpailuun ei kuitenkaan voi osallistua tapahtumalla, johon käytettiin Yhdistysten kannusteiden avustusta, kutenkoululaisten bussikyydit tiloille tai Kokkaa kotimaista ruokakasvatusmallin oppitunteja.

Kilpailuun osallistuvat MTK- ja MHY-yhdistykset lähettävät omat hakemuksensa vastaamalla tähän sähköiseen ehdokashakemukseen 27.2.2022 mennessä. MTK:n johtokunnan nimeämä työryhmä valitsee tiukalla seulalla palkittavan yhdistyksen. Työryhmä nimetään vuosittain MTK:n johtokunnan keskuudesta.

Vuoden Helmi julkistetaan MTK:n valtuuskunnan kevätkokouksessa 06.04.2022.

Vuoden Helmi-työryhmän puolesta,

Juho Ikonen, Työryhmän sihteeriJuho Ikonen

Maankäytön asiantuntija

Maankäyttö ja kaavoitus, paikkatieto, jokamiehenoikeudet

+35850 567 4103

aiheet: mtk, jäsenyys, metsänhoitoyhdistys, mtk-yhdistys


Suositellut artikkelit

Kokkaa kotimaista -kampanja jatkuu myös tänä syksynä. Kampanjan tavoitteena on kertoa oppilaille suomalaisesta alkutuotannosta herkullisella ja konkreettisella tavalla. Samalla ruokakasvatusmalli herättelee oppilaita...