null Luonnon päivä luomutiloilla - ilmoita tilasi mukaan!

Uutinen

Luonnon päivä luomutiloilla - ilmoita tilasi mukaan!

1.7.2020

Tervetuloa mukaan kertomaan luomutiloista Suomen luonnon päivänä

Luomutilojen avoimien ovien päivän vietto on siirretty tulevalta elokuulta vuodelle 2021, mutta elokuun viimeisenä lauantaina 29.8.2020 vietettävä Suomen luonnon päivä on tänäkin vuonna hyvä ajankohta kertoa kuluttajille luomutuotannosta ja nostaa pihassa lippu salkoon ja laittaa luomulakana liehumaan. Tuemme tiloja tänä vuonna tuottamalla yhteiseen käyttöön videon sekä tarjoamalla alustan tuoda esiin Luonnon päivien viettoon aikaisemmin osallistuneiden tilojen suoramyyntimahdollisuuksia.

Suomen luonnon päivän pääkoordinaattori on Metsähallitus. Luonnon päivä luomutiloilla -tapahtumaa koordinoivat maa- ja metsätalousministeriö, Luomuliitto, Pro Luomu, Biodynaaminen yhdistys, MTK ja SLC.

Ilmoita myyntipisteesi luomu.fi-sivustolla

Julkaisemme Luonnon päivä luomutiloilla 2020 -tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa luomu.fi Luonnon päivän yhteydessä listan niistä tapahtumaan osallistuneista luomutiloista, joille asiakkaat ovat tänäkin kesänä tervetulleita tekemään ostoksia. Jos haluat ilmoittaa tilasi mukaan listalle, voit ilmoittaa tiedot oheisella lomakkeella.

Ilmoittaudu Luonnon päivä luomutiloilla 2020 –tapahtumaan mukaan täyttämällä tämä lomake 12.7. mennessä.

Tilaa luomua ilman muuta –lakana

Suomen luonnon päivänä on hyvä tilaisuus laittaa luomulakanat ylpeästi esille. Jos Luomua – ilman muuta -lakana on kulunut, voit tilata uuden osoitteesta http://www.luomuliitto.fi/lakanatilaus/.