null MTK:n järjestökoulutuksen syksy 2019

Uutinen – Hanke

MTK:n järjestökoulutuksen syksy 2019

16.8.2019

MTK-yhdistysten sihteerien valmennuksessa pohditaan jäsenkohtaamista ja markkinointia. MTK Vaikuttajavalmennuksesta valmistuneet kokoontuvat harjoittelemaan mediahaastatteluja. Järjestö tutuksi uusille toimihenkilöille valmennuksessa perehdytään MTK:n toimintaan. Rivivaltuutetusta vaikuttajaksi valmennuksessa kehitetään luottamusjohtajuutta. Varaa omalle liitollesi tai yhdistyksellesi räätälöity koulutus.

Vaikuttajavalmennettavia tutustumassa edunvalvontaan Brysselissä
Vaikuttajavalmennettavia tutustumassa edunvalvontaan Brysselissä

MTK-yhdistysten sihteerien valmennuksessa pohditaan jäsenkohtaamista ja markkinointia

MTK-yhdistysten sihteerien valmennusohjelma käynnistyi keväällä 2019. Hyvän palautteen innoittamana valmennusta jatketaan 5.-6.11.2019 Tampereella. Toisen valmennuksen teemoina ovat mm. vaikuttava jäsenkohtaaminen ja kiinnostavan jäsenkirjeen laatiminen. Lisäksi käsitellään ajankohtaisia teemoja osallistujien ennakkoon esittämien toiveiden mukaisesti. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki MTK-yhdistysten sihteerit.

MTK Vaikuttajavalmennuksesta valmistuneet kokoontuvat harjoittelemaan mediahaastatteluja

MTK:n Vaikuttajavalmennus kokoontuu 13-14.11.2019 viidennen kerran kehittämään vaikuttajataitojaan. Valmennuksen teemana on mediahaastattelu erityisesti vastuulliseen ruuantuotantoon ja metsänhoitoon liittyvissä erityiskysymyksissä. Tallinnassa järjestettävän valmennuksen pääkouluttajana toimii Anna-Maija Manninen.

Järjestö tutuksi uusille toimihenkilöille valmennuksessa perehdytään MTK:n toimintaan

Uusille metsänhoitoyhdistysten ja MTK-liittojen toimihenkilöille järjestetään perehdytys järjestön toimintaan 28.-29.10.2019 Helsingissä. Perehdytyksen lisäksi osallistujat valmennetaan jäsen- ja asiakassuhteen hoitamiseen.

Rivivaltuutetusta vaikuttajaksi valmennuksessa kehitetään luottamusjohtajuutta

Järjestökoulutus on valmentanut yhteensä 30 uutta MHY-valtuutettua vuosittain järjestettävässä valmennuksessa. Tavoitteena on perehdyttää luottamushenkilöt järjestötehtävän tavoitteelliseen hoitamiseen, metsänomistajaorganisaatioon ja ajankohtaisiin metsäpoliittisiin kysymyksiin, metsänhoitoyhdistyksiä koskevaan lainsäädäntöön ja talouden erityispiirteisiin.

Valmennus jatkuu valmennettujen vierailuilla eri metsänhoitoyhdistyksissä. 19.-20.11.2019 ryhmä vierailee Imatralla ja perehtyy erityisesti luottamusjohtamiseen.

Varaa omalle liitollesi tai yhdistyksellesi räätälöity koulutus

MTK:n järjestökoulutus toteuttaa yhteistyössä liittojen ja yhdistysten kanssa räätälöityjä koulutuksia. Teemoina ovat mm. työnantajakoulutus, esiintymistaito, sosiaalinen media, yhdistystoiminnan kehittäminen, koululähettiläsvalmennus ja johtokunnan työnohjaus. Valmennukset tilataan joko varauskalenterista tai suoralla yhteydenotolla. Tiedot alla.

Ilmoittaudu koulutuksiin tai tilaa yhdistykselle oma koulutustapahtuma osoitteessa: www.mtk.fi/koulutusAnna-Liisa Knuuti

koulutusvastaava

+35820 413 2401

+35840 128 1299

aiheet: koulutus, järjestötyö, vaikuttajavalmennus, järjestäkoulutus