North Food 7.-8.6. Espoossa ja Helsingissä
Tiedote
North Food 7.-8.6. Espoossa ja Helsingissä
02.06.2017
Tammikuussa järjestetty Startup Weekend Helsinki Food sai kiitosta ja osallistujat toivoivat jatkoa vastaavanlaisille verkostoitumistilaisuuksille. Tapahtuman ideana on tuoda yhteen ruoka-alan yrittäjyydestä kiinnostuneita erilaisia ihmisiä maaseudulta ja kaupungeista.
Tapahtuma alkaa keskiviikkona 7.6. englanninkielisellä iltapäiväseminaarilla Otaniemessä. Puhujina on tuoreita yrittäjiä, jotka kertovat kokemuksistaan ja yrittäjyyden haasteista sekä onnistumisistaan muille. Iltapäivän aikana käsitellään myös kotimaisen ruoantuotannon vahvuuksia ja yrittäjyyden vaatimuksia. Iltapäivän pääpuhujana on biotekniikan tohtori Lauri Reuter (VTT), joka tunnetaan ruoantuotannon visionäärinä. Iltapäivän aikana osallistujat pääsevät kuulemaan soluteknologian ja -maatalouden mahdollisuuksista ruoantuotannossa ja mahdollisesti suurista muutoksista ruoantuotannon menetelmissä.
Seminaarin jälkeen keskiviikkopäivä kruunataan Laurean opiskelijoiden järjestämässä BBQ- illassa Otaniemen kampuksella. Yhteinen BBQ-ilta on hyvä mahdollisuus verkostoitua ja ideoida yhdessä!
Torstaina 8.6. on tarjolla neljä eri workshopia / vierailuvaihtoehtoa:
- ruokayrittäjyysvalmennuspäivä jo toiminnassa oleville yrityksille
- tutustuminen Viikkiin, maataloustieteen laitoksen tutkimukseen
- kasviskokkikoulu
- kiertotalouspainotteinen yritysvierailu Helsieneen.
Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan North Food -tapahtumia!
MTK-Uusimaa ja MTK
Lisätietoja ja tarkempi tilaisuuden ohjelma: https://goo.gl/forms/P0hvM92Bx1x8H9hB2
FB: https://www.facebook.com/events/416671482053584/
Leena Saari, MTK-Uusimaa, leena.saari@mtk.fi
Heidi Siivonen, MTK, 040 568 8802, heidi.siivonen@mtk.fi
Jari Handelberg, 050 438 5736, jari.handelberg@startnorth.com