Toimintopainikkeet

MTK:n jäsenille avautui maksuton jäsenpalvelu, josta löytyvät itselle sopivat julkiset hankintailmoitukset


20.12.2017

Julkisissa hankinnoissa on suuri liiketoimintapotentiaali maaseudun pk-yrityksille. MTK:n jäsenyrittäjät pääsevät aiempaa helpommin käsiksi julkisiin hankintoihin hankinta-asiamies.fi-palvelun kautta. Lisäksi tarjoajille on saatavilla Suomen Yrittäjien järjestämää lakisääteistä hankintaneuvontaa kaikilta Suomen alueilta.

MTK on ottanut käyttöön Varsinais-Suomen Yrittäjien perustaman hankinta-asiamies.fi-sivuston. Sivustosta on yhteistyössä räätälöity MTK:n jäsenille oma palvelunsa. Jatkossa MTK:n jäsenet pääsevät hyödyntämään hankinta-asiamies.fi-palvelua ilmaiseksi.

Palvelusta löytyvät helposti kaikki julkiset hankintailmoitukset ja tarjouspyynnöt. Jäsenten käytössä ovat monipuoliset työkalut sopivien hankintailmoitusten löytämiseen, tarjousten tekemiseen, neuvontapalvelu, liitetiedostot, kumppanihaku ja paljon muuta. Maksuttomaan palveluun kannattaa tutustua MTK:n jäsensivujen kautta.

Suomessa kaikkien tarjoajien saatavilla on myös lakisääteistä hankintaneuvontaa. Tämä julkisesti rahoitettu ja Suomen Yrittäjien toimesta järjestetty neuvonta on laajasti myös maaseudun yrittäjien käytettävissä. Julkiset hankinnat ovat nähtävillä sivulla www.hankinta-asiamies.fi ja alueiden hankintaneuvojien yhteystiedot osoitteessa yrittajat.fi/hankintaneuvonta.

Marko Mäki-Hakola, elinkeinojohtaja, 040 502 6810Lisää aiheesta

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää