Toimintopainikkeet

Ilmoittaudu mukaan kevään 2018 koulutuksiin


22.12.2017

MTK 1 Toimijana järjestössä verkkokurssi käynnistyy 29.1.2018. MTK3 Maatalous- ja metsäpolitiikan seminaari järjestetään Helsingissä 14.-15.2.2018. Haku MTK:n Vaikuttajavalmennukseen on käynnistynyt.

MTK 1 Toimijana järjestössä verkkokurssi käynnistyy 29.1.2018. Viikoittain etenevän koulutuksen aikana perehdytään MTK:n perustehtävään ja toiminnan rakenteisiin. Osallistujat pohtivat maaseutuyrittäjän verkostoitumisen merkitystä yritystoiminnan ja vaikuttamisen näkökulmasta. Lisäksi pohditaan maaseutuyrittäjän hyvinvoinnin merkitystä niin oman työn kuin luottamustehtävien hoitamisen kannalta. Ilmoittaudu mukaan.

MTK 3 Maatalous- ja metsäpolitiikan seminaari järjestetään Helsingissä 14.-15.2.2018. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä maa- ja metsätalouspolitiikan ajankohtaisiin kysymyksiin ja vierailla MTK:n tärkeimmissä edunvalvontakohteissa Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan.

Haku MTK:n Vaikuttajavalmennukseen on käynnistynyt. Neljä lähiopetusjaksoa sisältävä valmennus on tarkoitettu järjestössä aktiivisesti toimiville jäsenille, jotka haluavat kehittyä maa- ja metsätalousalan vaikuttajina kansallisesti ja kansainvälisesti. Hae mukaan valmennukseen.

Katso koko koulutustarjonta koulutuskalenterista ja ilmoittaudu mukaan koulutuksiin.

Tilaa omalle liitollesi tai yhdistyksellesi valmennus (esimerkiksi Yhdistys- tai Koululähettiläsvalmennus): www.mtk.fi/koulutusvaraukset

Anna-Liisa Knuuti, koulutusvastaava, 040 128 1299


Lisää aiheesta

Katso järjestökoulutuksen kevään 2018 kurssitarjonta ja ilmoittaudu

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää